Vitampleni a la Ultra Trail de les Valls d’Àneu:

A vitampleni oferim tot tipus de serveis relacionats amb la bona alimentació; aquests inclouen l’assessorament a esdeveniments esportius per tal de que els aliments que ofereixen als seus esportistes siguin els més adequats per la seva salut i el seu rendiment.

La Ultra Trail de les Valls d’Àneu, va celebrar el passat 19 i 20 de juliol la segona edició de la seva cursa “indòmita” d’una bellesa i duresa espectacular. A vitampleni vam poder realitzar l’assessorament dels aliments que hi havia d’haver en cada avituallament de la prova de 92km. Aquest assessorament va ser realitzat per l’Ester Milà, nutricionista de vitampleni, i que va fer servir l’experiència com a projecte final del màster que cursa de nutrició esportiva. Cada avituallemt va estar pensat per el moment exacte que vivíen els ocrredors, tenint en compte el desgats que portàven així com també els trams que els hi veníen. Tots els aliments van estar seleccionats amb cura perquè fòssin energètics, però alhora molt digestius, per tal de que els corredors es trobessin en les millors condicions de salut possibles i poguéssin treure el màxim rendiment al seu cos per gaudir de la cursa.

Alhora, l’hotel la Posada d’Àneu d’Esterri d’Àneu, seu habitual de corredors de muntanya durant el cap de setmana de la competició, també va rebre un assessorament per part nostra que va permetre tenir als corredors que s’allotjàven allà, un esmorzar especial per enfrontar la competició amb el màxim d’energia possible.

Us enllacem les indicacions per l’alimentació de la UTVA15.

UTVA15   T1619 UTVA15   T1665 UTVA15   T1731