Vídeos tutorials vitampleni a Youtube

Aquest nou 2015 vitampleni ve carregat de novetats. Doncs sempre amb ànim d’ajudar-vos amb la formació d’hàbits saludables per la vostra salut hem arrancat una sèrie de vídeos tutorials que us poden ajudar a tenir una vida més sana.

Per una banda el nostre entrenador personal Albert Cabezas, penja vídeos sobre diferents exercicis així com també vídeos motivacionals en les seves xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram) i també ho trobareu més fàcilment al seu canal Youtube. Exercicis fàcils, que pots fer des de casa teva o al teu gimnàs és el que et proposa Alcalo Trainer.

Captura de pantalla 2015-02-11 a les 13.00.21

D’altra banda, la nostra especialista de cuina saludable Astrid Barqué, ja ha creat el seu primer vídeo tutorial i en vindran més. Aquest els podreu trobar al canal Youtube de Vitampleni. l’Autora afirma “Són casolans, fets per mi mateixa, res a veure amb l’Sport & Cook, però penso que els continguts que s’hi mostren poden ser molt útils per a qui ho necessiti.” La idea és que la gent, des de casa seva, pugui també realitzar les receptes i els consells que l’Astrid Barqué ens dona per a la cuina.

Els vídeos de l’Astrid, estaran a la web de Vitampleni en l’apartat “Videos tutorials” on es podran trobar classificats per diferents temàtiques:

– Idees casolanes per menjar sa

– Consells per uns plats més sans

– Cuina per esportistes

– Per cuinar amb els petits

– Remeis Naturals

Us deixem amb el primer vídeo, que tracta de fer germinats a casa. El trobareu dins de idees casolanes per menjar sa. Esperem que us serveixi: