Tallers Esportistes

A Vitam Pleni, creiem que la millor manera de consolidar uns coneixements és posant-los en pràctica. És per això que el nostre assessorament i formació passa també per oferir tallers pràctics on elabora cadascú el contingut que està aprenent.

Els nostres tallers d’alimentació saludable dirigits a esportistes, són tallers on els assistents aprenen a fer els seus propis complements alimentaris, més efectius pel seu rendiment i més saludables al evitar additius i altres químics d’aliments processats.

Qualsevol persona pot participar als nostres tallers; tanmateix és necessari que es reuneixi un grup de persones per tal que poguem deplaçar-nos fins a on estiguin els sol·licitants. És per això que sempre és més fàcil que sigui una entitat qui organitzi el taller: club esportiu, AMPA, escola, associació excursionista, etc…

Com a novetat, oferim l’opció de fer els tallers per skype de manera individual, si no tens la possibilitat de fer els tallers amb el format que t’oferim.

Esperem que la iniciativa dels tallers d’alimentació pel món de l’esport us agradi; doncs a Vitam Pleni creiem que la millor manera de treure el màxim rendiment del cos és estar sà; i per això és fonamental formar-se per ser autònom i saber com alimentar-se de manera saludable i tenir el cos al 100% per donar al màxim en la pràctica esportiva.