Projectes Vitam pleni per Empreses

Vitam pleni, amb el seu equip de professionals, ofereix el valor afegit que una marca necessita per tal de fidelitzar el seu client o obrir-se a nous públics per millorar l’expansió i augmentar les vendes.

Actuem com a assessors externs per a empreses esportives, d’alimentació o d’estris de cuina per tal d’enfocar el vostre valor de marca amb la vessant salut i esport, treballant colze a colze amb els vostres equips de màrqueting i comunicació o els vostres enginyers de producte i equips de I+D. També us podem oferir l’elaboració de continguts per tal de poder ser una marca de referència en informació de salut o elaborar-vos projectes socials que treballin per l’alimentació saludable.

Alhora us posem a l’abast la nostra experiència comunicativa per tal de poder alliberar els vostres equips de la feina d’intermediari entre premsa o client amb nosaltres que som qui elaborem el contingut que es difondrà.

Estem sempre disposats a escoltar les vostres necessitats i a poder pressupostar i elaborar-vos un projecte a mida per aconseguir els vostres objectius.

 

Descarrega't la Carta de Serveis Vitam pleni per Empreses

 

PROJECTES VITAM PLENI

NASSOS CONTRA EL CÀNCER +Info

sportandcook

SPORT&COOK +Info

DORSALS SOLIDARIS VCUF +Info

MENJA SA I MOU-TE +Info

ULTRA VALLSDÀNEU / HAGLÖF +Info

CÉBÉ DEBRA +Info

CÉBÉ EDUCO +Info