Parlem d’alimentació esportiva a La Xarxa Radio.

El programa de radio “Esport i Salut“, la nostra especialista de cuina natural, Astrid Barqué, va ser entrevistada per la Loles Vives en la seva secció dins el programa. A la web de la radio , fan el següent escrit:

 

‘Esport i salut’: cuina saludable per a esportistes

Astrid Barqué, especialista en cuina natural per a esportistes, ens explica com preparar uns plats sans i amb els nutrients necessaris per tenir energia.

Aquesta setmana dediquem la secció d”Esport i salut’ amb Loles Vives a conèixer més sobre la cuina saludable per la gent que fa esport. Astrid Barqué, llicenciada en Ciències de l’Esport i especialista en cuina natural per a esportistes, és responsable del projecte ‘Sport & Cook’, un web amb vídeos on parla d’alimentació i cuina una recepta saludable amb esportistes d’elit. L’especialista ens explica com cuinar els aliments i com preparar uns àpats que, a més de ser saludables, aportin tots els nutrients necessaris per tenir energia i aconseguir una bona recuperació.

A més, també ens proposa un plat o recepta adient per abans d’un entrenament llarg i ens descobreix com fer un batut recuperador i unes barretes energètiques casolanes.

Us deixem l’enllaç del tall perquè el pugueu gaudir:

http://www.laxarxa.com/esports/noticia/esport-i-salut-cuina-saludable-per-a-esportistes