Nou servei de psiconeuroinmunologia

La PNI és aquella ciencia que estudia la relació i comunicació entre els sistemes immunitari, nerviós, endocrí i la ment. A la pràctica la PNI ens dona l’oportunitat de donar un enfocament holístic sobre la salut. Molts de vosaltres haureu experimentat que alguns problemes emocionals són causats per problemes físics com la mala absorció d’algunes vitamines i minerals, per culpa de males digestions, i que això acabi derivant a cansaments crònics, tristeses, pes descontrolat i també porti patologíes associades com anèmies, problemes de restrenyiment o de descomposició, digestions pesades i inflor de panxa, acidesa estomacal, etc… També es dona al revés, que els nostres problemes emocionals, com tristeses, preocupacions, estrés o angoixes, s’acaben simptomatitzan en problemes de salut i tenen conseqüències biològiques.

El professional de la PNI treballa des d’una perspectiva interdisciplinar que aglutina especialitats com la psicologia, la psiquiatria, medicina del comportament, neurociència, fisiologia, farmacologia, biologia molecular, malalties infeccioses, immunologia i reumatologia.

La psiconeuroinmunologia posa de manifest la influencia de factors psicosocials sobre el nostre organisme.

Ara a vitampleni, podem atendre aquestes molèsties o pataologies gràcies a la incorporació del Marc Serra a l’equip que passarà visita al centre els dijous (matí i tarda).

No dubteu en demanar més informació sense cap tipus de compromís.

images-1