Nou servei coaching nutricional

T’agradaria fer canvis d’hàbits però no saps per on començar?

Se’t fa difícil seguir les pautes nutricionals?

Et sents incapaç de controlar les ganes de picotejar entre àpats, de vèncer les ganes de dolç i les excuses per no cuinar?

Sents massa estrès i et costa enfocar-te en el teu dia a dia?

Canalitzes les emocions amb el menjar?

Creus que hi ha altres factors associats al èxit de la teva alimentació?

 

Si has respòs que sí a alguna d’aquestes preguntes, l’assessorament i acompanyament d’un Coach nutricional et pot ser de gran ajuda.

Unknown

Tots tenim responsabilitats que ens ofeguen, pensaments que ens limiten, situacions d’estrès, de por, d’impotència… que de manera directa ens condicionen els nostres hàbits (des que mengem, a quan ho mengem, a com actuem o pensem abans i després de menjar-ho…). Així doncs, aprendre a gestionar les emocions i treballar-les ens dóna eines per facilitar el camí a qualsevol fita.

 

Incorporem un nou programa personalitzat de gestió, autoconeixement i seguiment nutricional que t’ajudarà a aconseguir de manera fàcil i efectiva l’objectiu desitjat tant en l’àmbit nutricional com en d’altres situacions corrents de la vida diària (família, parella, feina, esport, ambicions…)

 

Seguim amb la nostra filosofia, treballant per fer salut des d’una visió holística del que som; cos, ment i emocions.

La Gisela Riba és la professional que condueix aquest servei, dietista i psicòloga per a acompanyar-te en aquest procés d’aprenentatge de canvis d’hàbits alimentaris i millora de la teva salut.

Si vols més informació sobre aquest servei no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres sens cap mena de compromís: info@vitampleni.cat