Mimasa col·laborador de Vitam pleni

A MIMASA l’acredita una llarga tradició en el mercat dels aliments ecològics. És una empresa familiar que comercialitza una amplia gama de productes elaborats de manera tradicional i artesanal a Japó (Tamari, Shoyu, Misos, algues marines, kuzu, etc…), pasta italiana fabricada amb varietats antigues de blat recuperades, elaborats de sèsam, etc. En la seva llarga trajectòria sempre han apostat per la calitat, perqué la salut és el motiu del seu treball.
 
L’àmplia gamma de productes de MIMASA ha estat la base nutritiva dels pobles des de fa mil·lenis, i això tant a Orient com a Occident. Es tracta d’aprofitar les sabiduries ancestrals que la civilització contemporànea havia arraconat. Per això, s’ofereixen productes originaris del Japó, per exemple, a on es conserven gelosament per pels seus esplèndits efectes sobre el cos humà, i es recomana també productes d’ús comú a Europa que destaquen pels seus especials beneficis els quals el seu ús s’està recuperant.
A MIMASA s’ofereix una àmplia gamma de productes ecològics degudament avalats i seguirem esforçant-se per oferir empre els productes de la máxima qualitat possible.

web: www.mimasa.net

facebook