La dietista Neus Elcacho s’incorpora a l’equip Vitampleni

Una de les novetats d’aquest nou any 2015 és la incorporació al nostre equip de Neus Elcacho. És dietista especialitzada en alimentació i salut natural, i es farà càrrec dels assessoraments alimentaris als esportistes juntament amb Mònica BoqueraAstrid Barqué, seguirà complementant els assessoraments amb la part pràctica dels tallers d’alimentació personalitzats que es realitzen dins dels assessoraments personalitzats.

La Neus és titulada tècnic superior en Dietètica i Nutrició, formada en alimentació adaptada a l’esport de competició. Com a exballarina, monitora de pilates, amant del ioga i del running és una persona perfectament idònea per a l’assessorament d’esportistes. Creu en la integració de les emocions, l’exercici físic i els aliments que respecten l’entorn, per tant, ideal amb el concepte integral d’entendre les persones com un tot que practiquem a Vitampleni.

És una professional experta en el camp de la nutrició i té el seu propi projecte anomenat Nutrición integrativa, amb el que ja fa temps que es dedica a les dietes alimentàries personalitzades. Fa diverses col·laboracions en altres centres i en mitjans com el conegut portal digital d’alimentació saludable Ets el que menges.

La Neus suma un recurs humà més per a la principal activitat de Vitampleni a millorar els hàbits alimentaris de les persones. Estem convençuts que una professional de la seva talla pot aportar molt al projecte. Benvinguda Neus!