Grup DETOX via whatsapp

Innovem amb un nou servei d’assessorament grupal via whatsapp.

Els líquids del nostre organisme s’alliberen més fàcilment en lluna quart minvant, que aquest mes cau en dissabte 18/2 i hem pensat que, probablement lliure d’obligacions laborals ja que és cap de setmana, podria ser un bon dia per aprofitar a depurar l’organisme d’excessos. Però també ho volem fer fàcil així que hem pensat de fer-ho des del mòbil en un grup de whatsapp.

El grup de whatsapp és per ajudar a tothom qui vulgui aprofitar el dia i conduir de manera grupal la jornada. S’ha de tenir en compte que aquest és un grup d’ajuda però que mai pot substituir una consulta personal amb la nutricionista. Aquesta jornada detox està pensada per persones sanes i que no estiguin alletant els seus fills, entenent que el pit és més del 60% de l’alimentació del nadó.

Nosaltres anirem donant tot el contingut necessari per la jornada en el mateix grup, inspirant i donant suport en aquells moments de gana o debilitat que pots tenir durant la jornada.

Si tens ganes i estàs disposat/ada a comprometre’t a poder fer un dia DETOX del 16/6 a la tarda fins al 18/6 al vespre i et pot ajudar estar en el grup de whatsapp només cal que ens enviïs ALTA DETOX al 610952248. Aquest és un servei nou que estem experimentant i és per això que aqeusta vegada és sense cost afegit. Informa’t sense compromís.

Aquí tens més informació

IMG_5916