Formació

Vitam pleni es dedica a la formació d’hàbits saludables i a la pedagogia per millorar la salut de les persones. Ho fem mitjançant dues vies:

Conferències

Una part fonamental d’aquesta formació és poder oferir diferents conferències formatives sobre diferents temàtiques per millorar la nostra salut. Les conferències de vitampleni són dinàmiques on els oients hi poden participar activament i els diversos ponents que es proposes són professionals especialitzats de la temàtica. Són discursos inspiradors, que animen als assistents a millorar els seus hàbits de vida a més de que surten de l’esdeveniment amb informació i recursos per tal de poder posar en pràctica. Una característica més que fa diferencials les nostres conferències, es que totes elles es poden combinar amb un taller pràctic que té relació directa amb el contingut de la conferència. De manera que ambdues activitats es complementen perfectament per assolir els objectius desitjats amb el públic assistent.

Tallers pràctics

A Vitam Pleni, creiem que la millor manera de consolidar uns coneixements és posant-los en pràctica. És per això que la nostra formació passa també per oferir tallers pràctics on elabora cadascú el contingut que està aprement.

 

Benvinguts a Vitam pleni i gràcies per la confiança en la labor tan important de millorar la qualitat de vida de les persones.

 

CONFERÈNCIES VITAM PLENI +Info

TALLERS VITAM PLENI +Info