Festes d’aniversari saludables

Cada vegada és més difícil ser originals en les festes d’aniversari. Ha de ser una celebració on s’ho passin molt bé, ja que és molt important per l’infant anfitrió, però alhora els pares dels amics estaran molt agraíts si les activitats són de profit, a més de ser divertides.

Des de vitampleni, seguint amb la nostra labor de fer pedagogia d’`habits alimentaris saludables als més petits, hem proposat uns tallers molt assequibles, aptes per les festes d’aniversari.

– Fruita divertida: mentre els petits juguen a fer formes i animals amb la fruita, aprenen les normes d’higene per menjar amb els dits i com es treu la pell de la fruita;a més el monitor dona ímputs de la importància de menjar tot tipus de fruita a diari.

– Amanida de colors: un taller que canvia el concepte d’amanida avorrida i verda als infants. Com més colors contingui, més nutritiva serà i aprendrem quines propietats beneficioses pel nostre cos tenen els aliments segons el seu color.

– Pizza saludable: un àpat divertit i fàcil de fer, que agrada a tots; pot arribar a ser molt saludable si esculls molt bé els ingredients que porta.

Els petits s’ho passen d’allò més bé fent de cuiners. Consulta les tarifes.

Captura de pantalla 2015-03-11 a les 16.57.00