Extraescolars de cuina per infants, curs 17-18

Porteu els vostres fills a vitampleni a que desenvolupin la seva creativitat a través de la cuina a més de treballar educació nutricional.

L’activitat està oberta per a nens de P5 en endavant. La matrícula és gratuïta i hi ha l’opció de fer una hora a la setmana fixe o venir puntualment els dilluns que es vulgui. Les classes per nens són cada dilluns a les 17,15 fins a les a 18,15. L’activitat tindrà un preu mensual de 35€ o 12€ els dies solts que es vulguin venir. Es farà a l’aula de cuina de l’espai vitampleni. Les monitora de l’activitat és la dietista – nutricionista Alba Gumà amb experiència en el camp de l’educació no formal d’activitats extraescolars i de lleure.

Comencem la setmana del 2 d’Octubre! Cal fer preinscripció a info@vitampleni.cat o al 935386151 o 610952248. Tots els ingredients i material de cuina corren de part de vitampleni i estan inclos en el preu de la extraescolar. Cada nen només cal que porti una carmanyola per endur-se el què han cuinat i voluntàriament un davantal per no tacar la roba.

No dubteu en adreçar-vos al nostre espai de cuina o contactar-nos per sol·licitar-nos més informació sense cap compromís.

Si no teniu clar si al vostre fill li pot agradar, podeu venir a provar a l’activitat infantil que hem preparat pel dissabte 23/9 a les 11h. perquè tingui una primera experiència amb la cuina i pugui veure si li agrada. Aquí teniu l’enllaç al taller infantil de pizzes saludables.

 

Cal inscripció prèvia per controlar l’aforament.

Us hi esperem!