Extractors SiQuri a un preu especial per clients vitampleni

Els extractors de suc Siquri són la manera més saludable de pendre sucs o smoothies. Mentre les liquadores normals agafen altes temperatures en extreure el suc i maten garn part de les vitamines de l’ingredient, SiQuri ofereix una engenieria específica que fa un premsat en fred del producte, extraient-ne tot el suc sense malmetre les vitamines de l’aliment. A més els materials amb els què està fet no són plàstics tòxics, lliures de PVC, Ftalats o Bisfenol A.

Els extractors són d’orígen italià i s’estan introduïnt a l’estat Espanyol amb delegació a Barcelona. A vitampleni tenim la SiQuri essenzia amb la que treballem en els tallers de batuts saludables entre d’altres.

Si has pensat a invertir en un extractor, per ser client de vitampleni, et pots beneficiar d’un 12% de descompte i l’enviament a casa gratuït clica aquí i abans de fer el pagament posa el codi VITAMPLENI

Si vols provar l’extractor, posa’t en contacte amb nosaltres i vine’ns a veure al nostre espai, perquè el podras veure i manipular.

Aquí tens un vídeo graciós de la nostra petita cuinera Nona, on podras veure que utilitzar SiQuiri és molt senzill: