Cuina per infants cada dilluns.

cuina_nens

A vitampleni creiem que els nens són el futur i és on cal inserir més en les activitats pedagògiques, és per això que hem pensat en una nova fórmula per facilitar encara més que pugueu portar els vostres infants a les classes de cuina de vitampleni.

Cada dilluns a les 17,15h, al nostre centre vitampleni, fem la extraescolar de cuina per nens i nenes; però si no et pots comprometre a portar l’infant cada setmana, obrim una nova possibilitat d’assistir a les classes. Si de manera puntual vols que vinguin algun dilluns, només cals que ens avisis el mateix matí (o abans) i ja podràs portar al nen o nena a la classe. Les classes de cuina són monitoritzades per la nutricionista de vitampleni, l‘Alba Gumà, i són de temàtiques variades perquè aprenguin a cuinar de tot i es sensibilitzin a menjar de tot i com més sa millor. El preu de la classe solta és de 12€ i els ingredients i materials necessaris ja estan inclosos. El nen només ha de portar el seu davantal i carmanyola.

Les extraescolars, per contra, són 38€/mes sense haver de pagar matrícula i hi ha un compromís per part de la família a portar-lo cada dilluns. Aquest preu també inclou tot el necessari.

A més a més, de manera mensual oferim tallers puntuals de temàtiques concretes especialment dirigit als infants o també a cuinar en família perquè puguin també venir el pare, mare, tiet o avi… amb l’infant. Podeu consultar el calendari de tallers aquí.

La cuina és una activitat educativa molt complerta, ja que treballes tots els sentits. A vitampleni creiem en la consolidació de l’aprenentatge gràcies a la pràctica, així que tots els nens cuinen i després s’enduen el què han cuinat amb una carmanyola perquè ho puguin compartir amb la seva família mentre expliquen com ho han fet.

Us animem a que porteu els vostres infants a l’aula de cuina; doncs és la millor educació nutricional que els hi podeu donar. Us esperem a la nostra aula de cuina!