Skip to content
  • Espai Vitam pleni
    • Qui som?
    • Equip
  • Formació
    • Calendari Events
    • Tallers
      • Tallers Esportistes
      • Tallers Infants
      • Tallers Familiars
    • Conferències
  • Assessorament Alimentari
  • Projectes
  • Receptes
    • Receptes saludables
      • Esmorzars, berenars i postres
      • Dinars i sopars
    • Cuina per esportistes
    • Receptes sense gluten
    • Cuina amb nens
  • Vídeos Tutorial
    • Idees casolanes per menjar sa
    • Consells per uns plats més sans
  • Notícies
  • Blog
  • Col·laboradors
  • Contacte

Cous cous de verdures

febrer 13, 2015març 30, 2017 Astrid Barqué

El cous cous és un dels cereals que es cuinen i que la gent de tot arreu el coneixen. És extramadament fàcil de cuinar i molt combinable amb molts aliments. Avui el cuinem amb verdures i hi afegim tofu perquè sigui un plate complert i nutritiu. Esperem que us agradi!

Descarregar la recepta en PDF: Cous cous de verdures

cous_cous_verdures_tofu

image1

This entry was posted in Dinars i sopars. Bookmark the permalink.

Post navigation

← Canelons de tofu
Cols de Brusel·les amb pernil →

Visita el nostre blog

foto_bloc

Inscriu-te al nostre Newsletter

Twitter Vitam Pleni

Tuits de @vitampleni

Inscriu-te al nostre Newsletter

Vitampleni Copyright © 2014 · Tots els drets registrats · Disseny web Itsdesign.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra Política de cookies / Más Información ACEPTAR

Aviso de cookies