Corbera col·laborador de Vitam pleni

A Corbera ens dediquem a la torrefacció diària i venda de fruits secs i cafè. Amb més de 70 anys d’experiència, ens caracteritzem per la cerca constant de la màxima qualitat dels nostres productes, obtinguda gràcies a una torrefacció artesanal de la millor fruita seca i un tracte familiar amb la gent que ens fa confiança. Ens sentim molt a prop dels nostres clients i per això us volem acompanyar amb el nostre cafè i fruits secs tant en el vostre dia a dia com en les ocasions més especials.

Durant el llarg recorregut de Corbera, ens hem especialitzat en el cafè i els fruits secs, aliments bàsics de la cuina tradicional catalana que trobarem en plats tan típics com un bon rostit, una salsa romesco, uns panellets o un músic. Amb el màxim d’humilitat ens esforcem cada dia perquè la gent s’hi senti com a casa seva. Per això prenem cura en oferir-vos els millors fruits secs servits a granel, amb un tracte individualitzat i proper acostant-nos així encara més a les vostres necessitats.

Corbera sempre hem volgut estar al capdavant dels canvis que ens ofereix la nostra societat, tot mantenint l’essència dels nostres valors. Per aquest motiu hem volgut crear un espai de diàleg per compartir amb vosaltres informació i opinions com és el nostre blog, on publicarem novetats, receptes, informacions nutricionals i moltes altres anècdotes del més interessants. I si preferiu, amb la nova plataforma de venda online podreu trobar d’una manera senzilla tots els nostres cafès i fruits secs.

Web: www.somcorbera.cat