Cicle Cuida’t, tallers per la salut.

El centre d’alimentació saludable vitampleni organitza juntament amb altres professionals del món de l’activitat física un cicle de tallers pràctics amb l’objectiu d’ensenyar a estar més sa fent activitat física i menjant sa.

Amb el títol de “Cuida’t: mou-te i menja sa”, s’engloben un seguit d’activitats relacionades amb la vida saludable en els camps de l’activitat física i el menar sa. Aquestes diverses activitats estan pensades per fer en una franja de 3h dues activitats en cada camp per tal de donar als assistents, diversos recursos per tenir cura de la seva salut.

Cada taller es proposa en dues opcions horàries diferents per donar la oportunitat d’assistència a qualsevol persona ja sigui la seva disponibilitat al matí o a la tarda. També s’ofereix a 15€ tot el pack d’activitat esportiva + taller d’alimentació amb la voluntat de poder arribar a fer pedagogia al màxim de persones possibles.

Aquestes són les activitats ques es plantegen del Cicle Cuida’t:

cuidat_aprimat16

ESPECIAL APRIMAR-SE: Powerwalking + showcooking amanides nutritives.

cuidat_mimat_postexercici

ESPECIAL POST ACT. FÍSICA: estiraments + batuts recuperadors

cuidat_energetic_des16

ESPECIAL ENERGÈTIC: sortida iniciació córrer per muntanya + receptes energètiques

  • Divendres 23/12/16 17,30h
  • Ainhoa Navarrete (VIU FÀCIL) + Astrid Barqué (VITAMPLENI)
  • 17,30h Sortida iniciació trail running (1h)
  • 19h Showcooking de receptes energètiques a vitampleni. (1h)

ioga_detox_tarda_gen17

DETOX: Yoga nutricional + receptes depuratives

Vídeo explicatiu Cuida’t DETOX

pilates_equilibrat_febrer17_tarda

BALANCE: Pilates + demostració cuina equilibrada

  • Dimecres 22/2/17 9,30h i Divendres 24/2/17 17,30h
  • Montse Sacrest (ESPAI PILATES) + Astrid Barqué (VITAMPLENI)
  • 9,30h / 17,30h Sessió iniciació al pilates a espai pilates
  • 11h / 19h Showcooking de plats equilibrats a vitampleni

cuidat_postpart_marc17

ESPECIAL POSTPART: hipopressius + aliments antiinflamatoris

Aquesta iniciativa neix de la vocació pedagògica per la vida saludable dels professionals que la imparteixen. Totes les professionals que hi intervenen viuen al Penedès i tenen projectes professionals a la zona:

baixa_resolucio

Astrid Barqué: és diplomada en educació física i llicenciada en ciències de l’esport a més de tenir el títol en cuina naturista i terapèutica. Dirigeix el centre d’alimentació saludable vitampleni que combina amb les classes al grau d’educació física a la Universitat Internacional de Catalunya.

_dsc9659

Anna Gumà: és diplomada en nutrició i postgrau en nutrició clínica, coach nutricional i és instructora de yoga. És emprenedora del seu projecte de Pranayogaliment: Yoga nutricional i vida Slow.

hqdefault

Ainhoa Navarrete: És tècnica en direcció d’activitats físico – esportives i és emprenedora del seu projecte d’acompanyament esportiu Viu Fàcil

img_0708

Laura Màrquez: És fisioterapeuta i titulada en medicina xinesa i acupuntura. Treballa com a fisoterapeuta a l’Hospital Comarcal del Penedès i és la directora del centre de fisoteràpia Elna de Vilafranca.

unknown-1

Montse Sacrest: és llicenciada en ciències de l’esport i instructora de Pilates. És directora del centre Espai Pilates de Vilafranca.

Per a inscripcions cal adreçar-se al centre vitampleni al carrer Parlament 16 o bé per correu electrònic info@vitampleni.cat o als telèfons 935386151 o 610952248.

Les places són limitades i es seguirà l’ordre d’inscripció. Cal inscripció prèvia pel control d’aforament.

Us hi esperem!