Cal Fruitós col·laborador Vitam pleni

Cal Fruitós, família i casa de pagès de Caldes de Montbui, dedicada des de fa quatre generacions a la venta al detall de fruita, verdura i productes alimentaris. Aquesta família calderina, que des d’abans de 1940 ja produïa verdures a Caldes i comprava a altres pagesos per vendre-les al Mercat Maignon de Badalona, actualment gestiona les botigues de fruita, verdura i altres aliments sota la marca Frescuore.

Després de quatre generacions al capdavant del negoci, una pregunta que sempre ens han fet i ara volem treure a la llum, és si ha estat el destí en posar el nom de Fruitós a una família que ven fruita? El destí o no, aquest any 2014 sorgeix un projecte empès pel sentiment de voler explicar la nostra història a la gent: s’obre la primera botiga amb el nom de “Cal Fruitós”

S’inicia aquest nou camí amb la primera botiga oberta al mes de Febrer del 2014 al barri de Gràcia, al carrer Pi i Margall 42 de Barcelona, i continua al mes de Maig a l’Avinguda Meridiana 293, molt a prop d’on l’any 1992 vam començar l’aventura a Barcelona en el Mercat Municipal de Felip II.

La nova imatge i el nom volen connectar amb el client actual, conscienciat amb la QUALITAT, la PROXIMITAT i la INFORMACIÓ del producte. Donem importància a la SALUD, la CONFIANÇA i la COMODITAT de compra del client, valors que ens han identificat des de que cultivàvem els nostres camps, fins ara que busquem els millors productes i procedències perquè els agricultors i col·laboradors associats ens puguin oferir la qualitat i la frescor que busquem cada dia.

Només fruita i verdura podreu trobar a les botigues Cal Fruitós?

A les nostres botigues també trobareu una llista molt llarga de productes per contribuir a la dieta mediterrània, com l’oli d’olives arbequines de Siurana, productes del dia a dia com l’aigua de la Garrotxa o el vi de Falset, productes sense gluten, capritxos diaris sense sucre o endolcits amb sucre vegetal com l’ Stevia, productes ecològics de consum diari i en continua evolució cap a millorar la salut i l’alimentació, i altres productes procedents de famílies que produeixen productes artesans de màxima qualitat, com el làctics artesans de Sallent o l’arròs de Pals.

Amb tot això, volem que el client que entri a Cal Fruitós compri tots els nostres productes amb la tranquil·litat de que han estat seleccionats i escollits amb la mateixa coherència que un pagès sembra les llavors perquè surti el millor fruit.

web: www.calfruitos.com

facebook