Astrid Barqué exposa el projecte empresarial Vitam Pleni a Fem Talent

fem.talent és una iniciativa innovadora de la Xarxa de Parcs Científics i Tecnològics de Catalunya (XPCAT) que, juntament amb altres organitzacions com la Regidoria de la Dona i Drets Civils de l’Ajuntament de Barcelona (que va participar a l’edició de 2013), promou la igualtat d’oportunitats i la gestió del talent femení a l’Economia del Coneixement.

fem.talent té per objectiu aconseguir viure en una societat de persones, de plena igualtat, sense diferències de gènere. Per això promou diverses activitats per concienciar de l’emprenedoria femenina. El març hi haurà el Fòrum i aquest dijous 27 de novembre hi ha una jornada a la Cambra de Comerç de Tarragona.

La jornada es titula: Dones, talent i lideratge i comptarà amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya a Tarragona, Ajuntament de Reus,  Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Tarragona i ADEE (Associació d’Empresàries i Emprenedores  de les Comarques de Tarragona).

L’Astrid Barqué, fundadora i gerent de Vitam Pleni, farà una ponència on exposarà la seva experiència emprenedora així com també el repte d’adaptar continguts de cuina, titllats d’activitat més usual en les dones, en un món encara més d’homes com és el món dels esports a la muntanya.

Podeu consultar el programa: PROGRAMA DEFINITIU TARRAGONA

L’acte es durà a terme de 9 a 13h i encara hi ha places per a poder inscriure’s. Per assistir-hi clica aquí.

Captura de pantalla 2014-11-25 a les 12.54.32