Assessorament Alimentari

A Vitam Pleni sabem que per tenir una vida plena cal estar sa i l’alimentació hi juga un paper molt important. Som el què mengem i per això et proposem un assessorament diferent al que estas habituat. No només et fem una dieta personalitzada a les teves necessitats, sinó que t’oferim propostes de productes per menjar i et mostrem les receptes i les cuinem amb tu. Perquè el més important és que aprenguis les bases d’una dieta saludable però de manera pràctica; provant el producte, veient la cocció ideal, amb quins aliments els pots convinar i cuinar-los de manera que se’n treu el màxim benefici de totes les seves propietats.

A Vitam Pleni venim a casa teva per la consulta alimentaria i t’ensenyem com posar en pràctica els consells des de la teva cuina. També t’ajudem a fer la compra per a què sigui un compra més saludable.

Escriu-nos un correu i explica’ns què desitges i t’ajudarem a assolir el teu objectiu i t’ensenyarem la formació suficient per ser autònom/a perquè en un futur puguis seguir alimentan-te de manera saludable sense haber de dependre del seguiment dels professionals.

Coneix la nostra especialista en nutrició: Mònica Boquera

Coneix la nostra especialista en dietes i assessorament alimentari: Neus Elcacho

Coneix la nostra especialista de cuina natural: Astrid Barqué