Aquest estiu, aprèn a menjar sa a un preu molt assequible!

Aquest estiu és un bon moment per fer un canvi en l’alimentació i aprendre com fer la dieta més saludable de manera fàcil i bona. A vitampleni hem preparat 3 tallers molt pràctics que us poden introduïr a menjar més sa incorporant ingredients com les algues, la proteïna vegetal i els cereals cuits. A més si els vols fer tots, premiem la teva fidelitat, oferin.te un 10% de descompte als tallers de manera que si fas tot el pack et surt molt millor de preu i t’estalvies diners.

Els tallers que us hem preparat aquest juliol són:

 

Cuinar cereals:  +info (Dimarts 7/7/15 a les 19h)

Sovint pensem en el cereals com l’aliment ensucrat que ens barregem al matí amb llet, i fora dels farinacis o la pasta, no se’ns acut menjar carbohidrats de cap altre manera. Doncs el cereal amb gra és una excel·lent opció i molt saludable. Cereals com el mill, la quinoa, la civada, el bulgur, el gra de fajol, el cosu cous i moltes opcions més són ideals per menjar en els àpats i són molt nutritius.

El taller, mitjançant 3 receptes, pretén donar una petita pinzellada a la cocció de diferents cereals i diferents maneres de menjar-los. Introduir els cereals integrals a la dieta és una gran manera de fer un canvi en l’alimentació per tenir uns hàbits més saludables.

 

Cuinar amb algues: +info (Dimarts 14/7/15 a les 19h)

Les algues, els aliments vegetals del mar, són un menjar altament  nutritiu molt apreciat a orient fins i tot com a aliments terapèutics i medicinals. Hem sentit a parlar sovint d’aquest aliment, o potser fins i tot n’hem menjat als restaurants orientals, tanmateix no ens atrevim a cuinarlos o si els hem comprat, s’han quedat a l’armari.

Aquest taller, pretén ser una introducció al món de les algues marines comestibles on es donarà una informació bàsica sobre els diferents tipus que hi ha hi cuinarem i tastarem algunes receptes que incorporen aquests ingredients tot explicant-ne les seves propietats.

 

Cuinar proteïna vegetal: +info (Dimecres 15/7/15 a les 19h)

Sentim a parlar sovint d’aliments com el tofu, el seitàn el tempeh, però no tenim clar què són, de què estan fets, quines propietats tenen i sobretot com es cuinen o on es compren.

A vitampleni creiem en donar diferents opcions a les cuines domèstiques pels menjars de cada dia. Actualment es fa un abús del consum de proteïna animal, així que tenir altres opcions sempre és un bon recurs per millorar la salut.

El taller, pretén fer una introducció a aquests aliments a través de 3 receptes de diferents productes vegetals cuinats de diferents maneres.

Esperem que aquesta promoció us animi a assistir als tallers perquè pogueu cuinar més saludable i millorar la vostra qualitat de vida.

Els tallers tenen places limitades de màxim 10 persones i per a realitzar la inscripció cal escriure un mail a info@vitampleni.cat

 

Captura de pantalla 2015-06-26 a les 21.38.42