Vitam pleni

A Vitam Pleni treballem per donar un valor afegit a les empreses i entitats mitjançant projectes que ajuden a millorar la qualitat de vida de les persones.

Els projectes relacionats amb el món de la salut, especialment l’activitat física i l’alimentació saludable i aquells relacionats amb el món de la solidaritat i la inclusió de les persones amb discapacitat, són la nostra especialitat.

Vitam Pleni, vol dir Ple de vida. És una actitut optimista i activa, és tenir present la salut i la consciència social no només amb la teoria, sinó també posar-ho en pràctica. És per això que a Vitam Pleni fem diversos tallers on no només formem a les persones amb continguts saludables, sinó també els posem en pràctica i ensenyem com fer-ho per a que cadascú sigui autònom en un futur amb la millor manera de tenir cura de la seva salut.

Les col·laboracions amb diversos professionals fan de Vitam Pleni un espai de salut i consciència social que fa més fàcil cuidar-se i ajudar als altres amb la seva salut i qualitat de vida.

Esteu convidats a fer un tomb virtual pel nostre espai web i no dupteu en posar-vos en contacte amb nosaltres, estarem encantats d’ajudar-vos. Benvinguts!

Descobreix les persones que formen l’equip Vitam Pleni aquí