Tallers Infants

Vitampleni ofereix tallers pràctics d’alimentació saludable a nens i nenes de totes les edats escolars per fomentar la pràctica de la cuina i amb l’objectiu de sensibilitzar a l’alimentació saludable. Tornar als orígens, cuinant amb productes naturals, elaborats per nosaltres mateixos, amb productes de proximitat i temporada són les idees que es transmeten en els diferents tallers. Els infants aprenen de manera divertida i agradable a manipular diferents aliments correctament i van rebent ímputs d’hàbits saludables per part del monitor.

Als tallers de Vitampleni cadascun dels alumnes cuina el seu propi plat, i mentre l’elaboren experimenten diferents gustos i olors. El plat que preparen se l’emporten a casa per poder-lo menjar amb la seva família i compartir l’experiència amb els de casa.

També pots realitzar els tallers d’alimentació com una activitat en una celebració infantil o festa d’aniversari. A Vitampleni t’oferim 3 possibilitats de taller molt divertits i que li donaran un toc original al teu esdeveniment. Consulta les tarifes o demana més informació.

Qualsevol persona pot participar als nostres tallers; tanmateix és necessari que es reuneixi un grup de persones per tal que poguem deplaçar-nos fins a on estiguin els sol·licitants. És per això que sempre és més fàcil que sigui una entitat qui organitzi el taller: club esportiu, AMPA, escola, associació excursionista, etc…