Tallers

A Vitam Pleni, creiem que la millor manera de consolidar uns coneixements és posant-los en pràctica. És per això que el nostre assessorament i formació passa també per oferir tallers pràctics on elabora cadascú el contingut que està aprement. Els nostres tallers d’alimentació saludable estan dirigits a tres públics diferents:

  • Infants: tallers de sensibilització de consum de fruita i verdura.
  • Famílies: tallers on pares i fills comparteixen una estona i descobreixen que els fills poden col·laborar a la cuina i els serveix per aprendre valors nutricionals i compartir les tasques de casa.
  • Esportistes: tallers on aprenen a fer els seus propis complements alimentaris, més efectius pel seu rendiment i més saludables al evitar additius i altres químics d’aliments processats.

Qualsevol persona pot participar  als nostres tallers; tanmateix és necessari que es reuneixi un grup de persones per tal que poguem deplaçar-nos fins a on estiguin els sol·licitants. És per això que sempre és més fàcil que sigui una entitat qui organitzi el taller: club esportiu, AMPA, escola, associació excursionista, etc… Com a novetat, oferim l’opció de fer els tallers per skype de manera individual. Us passem un llistat amb el material i el producte que necessitem per fer les receptes i es paga per transferència bancària.

 

Podeu descarregar-vos els nostres tallers en PDF en els enllaços inferiors:

TALLERS ESPORTISTES +Info

TALLERS INFANTS +Info

TALLERS FAMILIARS +Info