Sport & Cook, pedagogia d’alimentació natural per esportistes

Vitampleni ha creat el programa Sport & Cook, que amb el patrocini de Natursoy i la col·laboració de Outdooing, Haglöfs i Cebé es va estrenar el passat mes de setembre.

El programa pretén ser un recurs pels esportistes per ddonar idees sobre nous aliments i maneres de menjar-los per tal d’estar més sans i en conseqüència treure major rendiment del seiu cos per complir millor els reptes esportius marcats.

Hi haurà un capítol cada mes i es penjarà al canal youtube d’Sport & Cook. Els vídeos duraran entre 6 i 8 minuts i estaran sempre disponibles de manera gratuïta.

El programa sempre és amb un esportista professional convidat i consta de dues parts: part “sport” on convidat i presentadora passenuna estona practicant esport i en una conversa l’esportista dona un consell sobre alimentació esportiva. La part “cook” on els dos protagonistes van a una cuina a elaborar la recepta escollida i on es destaca un aliment per les seves propietats.

Sport & Cook té la seva web, i comptes a les xarxes socials: twitter, facebook i Instagram.

Esperem que la iniciativa sigui un èxit de difusión, i realmente puguem inspirar a molts esportistes a alimentar-se de manera natural i saludable.

Aquí us deixem l’enllaç del vídeo presentació del programa: Presentació Sport & Cook

Esperem que us agradi!

One thought on “Sport & Cook, pedagogia d’alimentació natural per esportistes

Comments are closed.