Skip to content
  • Espai Vitam pleni
    • Qui som?
    • Equip
  • Formació
    • Calendari Events
    • Tallers
      • Tallers Esportistes
      • Tallers Infants
      • Tallers Familiars
    • Conferències
  • Assessorament Alimentari
  • Projectes
  • Receptes
    • Receptes saludables
      • Esmorzars, berenars i postres
      • Dinars i sopars
    • Cuina per esportistes
    • Receptes sense gluten
    • Cuina amb nens
  • Vídeos Tutorial
    • Idees casolanes per menjar sa
    • Consells per uns plats més sans
  • Notícies
  • Blog
  • Col·laboradors
  • Contacte

Remenat de bolets

juny 29, 2017juny 29, 2017 Vitampleni

Els bolets contenen un 90% d’aigua, això els fa un aliment molt lleuger i baix en calories. Conté una bona proporció de fibra i són un aliment molt destacat en minerals i vitamines. Són una bona font de potassi, fòsfor, seleni, coure i vitamines del grup B.

Descarrega la recepta: remenat bolets

This entry was posted in Dinars i sopars, Receptes, Receptes sense gluten and tagged plat proteic, sense gluten. Bookmark the permalink.

Post navigation

← Truita de carbassó i ceba
Crema de llenties →

Visita el nostre blog

foto_bloc

Inscriu-te al nostre Newsletter

Twitter Vitam Pleni

Tuits de @vitampleni

Inscriu-te al nostre Newsletter

Vitampleni Copyright © 2014 · Tots els drets registrats · Disseny web Itsdesign.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra Política de cookies / Más Información ACEPTAR

Aviso de cookies