Presentació llibre Sport & Cook

sports-alibri-invi

 

Presentació del llibre Sport &Cook. Menjar més natural per aconseguir millors resultats en l’esport. (Viena Edicions, octubre de 2015).

L’especialista en cuina saludable i esportiva Astrid Barqué presenta aquest dijous 10 de desembre el seu primer llibre, Sport &Cook. Menjar més natural per aconseguir millors resultatspublicat per Viena Edicions l’octubre de 2015. L’acte tindrà lloc a les 19h a la llibreria Alibri de Barcelona (C/ Balmes, 26).

La presentació anirà a càrrec d’Albert Jorquera, periodista i ultrarunner, i comptarà amb la presència d’alguns dels esportistes d’alt nivell que apareixen en el llibre, que són: la blogger i tratleta Míriam Albero, l’atleta Elena Congost, l’ultratrailrunner Emma Roca i el triatleta Marcel Zamora. Tots ells aportaran la seva visió de l’alimentació natural com a esportistes d’elit.

El total d’esportistes que han participat a Sport & Cook són: Míriam Albero, triatleta; Emma Roca, ultrafondista; Ferran Latorre, alpinista; Agustí Roc, corredor i esquiador; Jaume Leiva, atleta; Ona Carbonell, nedadora; Dani Marzo i Jesús Pérez, piragüistes; Elena Congost, atleta maratoniana; Marcel Zamora, triatleta; Laura Orgué, trailrunner; i Anna Comet, trailrunner.

El llibre compta amb el pròleg de la campiona i medallista olímpica de Natació Sincronitzada Gemma Mengual. Té 147 pàgines i s’estructura en 11 capítols, en cada un dels quals es presenten tres receptes de cuina natural i saludable que ajuden a obtenir més bons resultats en la pràctica de l’esport. Els destinataris pels quals està pensada aquesta publicació són, en paraules de la mateixa autora, “esportistes amateurs i d’elit que volen treure rendiment del seu cos de manera natural i respectuosa”.

Sport &Cook. Menjar més natural per aconseguir millors resultats en l’esport és la versió escrita del programa www.sportandcook.com, creats per vitampleni i la marca de menjar natural Natursoy i dirigits i presentats per Astrid Barqué. La idea del programa va sorgir gràcies a l’ultratrailrunner Emma Roca, amiga personal d’Astrid Barqué, qui li va donar la idea de forma casual en una trobada a casa de l’atleta. Els vídeos a la xarxa van tenir un èxit que esperen repetir amb l’edició impresa del programa.

El llibre ja està disponible a les llibreries a un preu de 20 euros. S’espera l’edició en castellà pel 2016.

Si vols llegir un capítol del llibre, clica aquí.

Biografia d’Astrid Barqué

Astrid Barqué neix a Vilafranca del Penedès el 1981. És diplomada en Educació Físicallicenciada en Ciències de l’esport i postgraduada en Educació familiar. S’ha format a l’escola macrobiòtica de Catalunya i a l’Institut Roger de Llúria en cuina energètica i cuina terapèutica.

Apassionada dels esports de muntanya i de la cuina natural, intenta aplicar els seus coneixements al món de l’esport des de la seva empresa, Vitampleni (www.vitampleni.cat), que va crear per tal de poder ajudar els esportistes a practicar activitat física de manera saludable i traient el màxim rendiment del seu cos. Com a mestra de formació i educadora familiar, també realitza tallers de cuina per a infants i famílies a l’aula de cuina de Vitampleni i assessora en dietes saludables a aquell qui ho demandi des de la mateixa empresa.

A més del seu treball en educació d’hàbits saludables, Astrid Barqué actualment és professora a la Universitat Internacional de Catalunya en el grau d’Educació física.

Més informació:

comunicacio@vitampleni.cat Ivet Boltà

Per a entrevistes i presentacions del llibre:

comercial@vitampleni.cat Gabriel Pérez

 

 

 

definitiva