Nou servei de Psiconeuroinmunologia:

Des d’aquest mes de desembre ja pots gaudir a vitampleni del servei de consulta de psiconeuroinmunologia amb la Dra. Marta Garcia Aranda.

La Dra. Garcia és metgessa i va estudiar el màster en psiconeuroinmunologia. És ideal per persones amb patologíes diverses. T’expliquem una mica més en què consisteix aquest servei:

PSICONEUROINMUNOLOGIA CLÍNICA I MEDICINA FUNCIONAL.

Espai de consulta mèdica amb un enfocament de la salut i la malaltia integrador i holístic. Valorant la interacció entre els diferents sistemes corporals i la seva implicació en la pèrdua de salut; buscant l’orígen del desequilibri i no només tractant els símptomes. Assolint una valoració i diagnòstic integrals de cada persona en particular.

Es crea un tractament individualitzat basat, principalment, en la nutrició, estil de vida i suplementació. Per tal  d’aportar a l’organisme les eines que necessita per arribar a la curació. El seu objectiu  principal és millorar la qualitat de vida de la persona.

La persona recupera el protagonisme com a part activa en el seu procés curatiu.

Indicat per totes aquelles persones amb problemes de salut crònics, amb símptomes que no milloren amb tractaments convencionals, amb inquietut per millorar el seu estat de salut global o amb ganes d’assolir una alimentació que generi salut.

QUI SE’N POT BENEFICIAR?

Una llarga llista d’alteracions de la salut, cada cop més prevalents en la societat actual.

– Patologies autoinmunitàries: artritis reumatoide, esclerosis múltiple, espondilitis anquilopoiètica…

– Disfuncions ginecològiques: sdr menstrual i premenstrual, menstruacions irregulars, amenorrees, dismenorrea (menstruació dolorosa), menopausia …

– Problemes de fertilitat.

– Malalties inflamatòries intestinals com la colitis ulcerosa i  la malaltia de Crohn

– Alèrgies i intoleràncies en nens i adults.

– Problemes digestius: refluxe, síndrome d’intestí irritable, restrenyiment…

– Obesitat, sobrepés i sdr. metabòlic. Diabetis. Hipercolesterolèmia.

– Problemes de tiroides-

– Problemes dermatològics: eczema, psoriasis, acné…

– Infeccions de repetició com candidiasis, herpes, infeccions d’orina.

–  Migranyes, cefalees.

– Trastorns respiratoris:  Asma, bronquitis crònica…

– Malalties degeneratives: osteoporosis, artrosis…

– Patologies infantils.

– Salut i consell nutricional en embaràs i lactància.

– Fibromiàlgia i fatiga crònica.

– Accelera la recuperació de lesions.

— Milloria del rendiment en l’esport.

– Falta d’energia vital i cansament desmesurat.

– Milloria general de l’estat de salut amb augment de l’energia vital i la capacitat de recuperació.

QUÉ ÉS LA PSICONEUROINMUNOLOGIA?

La psiconeuroinmunologia (PNI) és una ciència que estudia la relació entre la ment, el cervell, el sistema inmunològic, el sistema nerviós i el sistema endocrí, sense deixar de banda les relacions socials de l’individu. Explica les diferents respostes que es produeixen quan s’alliberen els neurotransmissors, hormones i altres substàncies que actuen com molècules missatgeres entre els sistemes.

La majoria de les patologies tenen el seu orígen en desequilibris hormonals d’algun tipus, factors emocionals i estrés excessiu entre d’altres.

És un tipus de teràpia que ajuda a previndre malalties i a establir les pautes necessaries per aconseguir un esta òptim de salut, tant a nivell físic com psicològic.

Ajuda al propi cos a lluitar i defensar-se, fent-se més fort i facilitant-li la materia prima necessària per regenerar-se.

Pots concertar hora a info@vitampleni.cat o al 610952248 i 935386151. Si estas pensant en que aquesta consulta pot ajudar a millorar la teva salut, no dubtis en venir a provar-ho. Us hi esperem!