Nou Campus ESTIU Cooking Kids!

Aquest és el primer estiu del local vitampleni, i fidels a la nostra filosofia d’educar els més petits en bons hàbits alimentaris, hem preparat un campus de matins per als petits de casa, de 5 a 12 anys.

El campus es realitzarà a les instal·lacions de l’aula de cuina de vitampleni, al c/Parlament 26 de Vilafranca en horari de 9 a 13,30h.

Les monitores del campus són l’especialista de cuina natural i esportiva Astrid Barqué, que també és mestra de formació amb anys d’experiència i la nutricionista Alba Gumà que també és monitora de lleure amb experiència.

L’horari del campus el dividirem de la següent manera:

De 9 a 10,30 farem les primeres receptes del dia dedicades als esmorzars i berenars, amb aliments típics d’aquest àpats. Coneixerem els cereals, els làctics i les fruites i coneixerem diferents maneres de cuinar-los i menjar-los.

10,30 Ens esmorzarem allò que ens hem preparat, vigilant les normes d’higiene i en quin ordre cal consumir els aliments per tal que siguin més digestius.

A les 11h sortirem a jugar al parc Tívoli, just davant de les nostres instal·lacions i així ens esbargirem una miqueta.

D’11,30h a 13h cuinarem altres grups d’aliments dedicats als dinars i sopars, coneixerem diferents proteïnes, farinacis, i descobrirem diferents cuinats possibles, així com també quines són les millors salses o acompanyaments.

A les 13h podrem degustar tot allò que hem cuinat tot dinant plegats, tenint en compte les normes d’educació a taula i com menjar bé.

A les 13,30h donem per acabat el campus i els responsables de cada nen ja els poden venir a buscar.

A vitampleni creiem en els grups internivells, així que apostem per un grup reduït de màxim 12 nens de diferents edats entre 5 i 12 anys, ja que el nivell de cuina o de coneixement dels aliments no té a veure amb l’edat cronològica sinó amb els hàbits alimentaris i la pràctica que han dedicat a cuinar amb els seus pares. Per això creiem que és positiu que tots treballin en equip i aprenguin uns dels altres i que s’ajudin entre ells tot i tenir edats diferents.

El campus es pot fer per setmanes i costa un preu total de 99€ amb els àpats d’esmorzar i dinar inclosos.

La cuina és una activitat que desenvolupa tots els sentits de l’infant i que permet expressar la seva creativitat a través dels aliments. A més, a vitampleni, sempre ensenyem la versió més saludable de l’alimentació, de manera que no només li servirà per ser més autònom i saber què cuinar el dia de demà, sinó també, portar una vida més saludable des de la seva alimentació.

Si desitgeu més informació us convidem que us poseu en contacte amb nosaltres sense compromís a info@vitampleni.cat o al 935386151

Porta als teus petits al campus cooking kids i recupera  de les classes amb tracte personalitzat mentre el teu infant aprèn com alimentar-se saludablement.

flyer_campus_vitampleni_xarxes-01