Periode de preinscripcions de extraescolars de cuina per infants i joves:

Porteu els vostres fills a vitampleni a que desenvolupin la seva creativitat a través de la cuina.

L’activitat està oberta per a nens de P5 (nascuts el 2010) en endavant fins a joves universitaris. La matrícula és gratuïta i hi ha l’opció de fer una hora a la setmana o dues, a escollir entre les 17,15 a 18,15 o les 18,30 fins 19,30 de dilluns a divendres. L’activitat tindrà un preu mensual de 35€ per un dia i 55€ si es vol venir 2 cops per setmana per infant. Es farà a l’aula de cuina de l’espai vitampleni. Les monitores de l’activitat seran l’Astrid Barqué, diplomada en magisteri i amb una àmplia experiència com a mestra a centres educatius, i l’Ester Milà, dietista nutricionista titualada monitora de lleure i amb experiència en el camp de l’educació no formal d’activitats extraescolars i de lleure.

Comencem la setmana del 5 d’Octubre! Cal fer preinscripció a info@vitampleni.cat o al 935386151 o 610952248 i us enviarem un qüestionari informatiu amb preferències de dies per tal de poder agrupar els nens per edats similars. També us podeu descarregar el paper de preinscripció ( preinscripcio_extraescolars ) i enviar-ho per mail o portar-ho a l’aula de cuina. Un cop realitzats els grups us ho comunicarem i us informarem del calendari i el poc material que necessiten per venir. Tots els ingredients i material de cuina corren de part de vitampleni i estan inclos en el preu de la extraescolar.

No dubteu en adreçar-vos al nostre espai de cuina o contactar-nos per sol·licitar-nos més informació sense cap compromís.

Si no teniu clar si al vostre fill li pot agradar, porta’l als tallers puntuals que tenim plantejats els propers mesos perquè tingui una primera experiència amb la cuina i pugui veure si li agrada. Aquí teniu l’enllaç al calendari d’activitats de vitampleni.

Els tallers puntuals previstos per setembre i octubre són:

7/9 17,15h Pizza saludable 8€

9/9 17,15h Coca de fruita 9€

24/10 11h Fruita divertida 8€

Cal inscripció prèvia per controlar l’aforament.

Us hi esperem!

Captura de pantalla 2015-09-25 a les 10.20.47