Estrenem canal ivoox per podcasts

unknown-1

Vitampleni obre un canal Ivoox on s’hi trobarà podcast de diferents temàtiques d’alimentació per tal de seguir amb la divulgació d’hàbits alimentaris saludables.

A vitampleni sempre intentem estar al dia de les noves tecnologies i diferents vies de comunicació que ens ofereixen les xarxes, és per això que hem obert un perfil a Ivoox.

Per als qui no el coneixeu, Ivoox és una web, però també és una aplicació per al mòbil, on es poden trobar tot tipus de podcast, des de programes radiofònics o talls de veu que diferents professionals poden penjar. Els podcasts es poden descarregar de manera que es poden escoltar sense connexió a internet.

La voluntat de vitampleni amb l’obertura d’aquest canal és poder seguir oferint continguts i informació per tal de millorar els hàbits alimentaris i poder tenir més salut i millorar la qualitat de vida.

Si encara no teniu la app baixada, us recomanem que ho feu, i que us pugueu subscriure al nostre canal on hi penjarem diferents audios dins de els programes que anem creant. En el buscador ens trobareu com a VITAMPLENI.

Esperem que aquesta iniciativa us sigui d’ajuda i ens escolteu mentre aneu a córrer, us dutxeu, feu la compra o abans d’anar a dormir… Quan vulgueu!

ivoox-2