Detox guiat per whatsap del 27 al 29/10:

El cap de setmana és un bon moment per fer una depuració ja que, probablement s’està lliure d’obligacions laborals i es podria aprofitar per depurar l’organisme d’excessos. Però també ho volem fer fàcil així que hem pensat i ho fem amb un grup conduït des del mòbil en un grup de whatsapp per només 8€ (preu total).

El grup de whatsapp és per ajudar a tothom qui vulgui aprofitar el dia i guiar de manera grupal el pla detox de 2 dies. S’ha de tenir en compte que aquest és un grup d’ajuda però que mai pot substituir una consulta personal amb la nutricionista. Aquest pla detox està pensat per persones sanes i que no estiguin alletant els seus fills, entenent que el pit és més del 60% de l’alimentació del nadó.

L’equip de professionals vitampleni, encapçalat per l’Astrid Barqué anirem donant tot el contingut necessari per les jornades en el mateix grup, inspirant i donant suport en aquells moments de gana o debilitat que pots tenir durant les jornades. A més, al treballar via grup, les persones que en formeu part també us aneu motivant entre vosaltres creant un clima de treball coperatiu a distància.

Si tens ganes i estàs disposat/ada a comprometre’t a poder fer un pla DETOX des de casa del 27/10 a la tarda fins al 29/10 al matí i et pot ajudar estar en el grup de whatsapp només cal que ens enviïs ALTA DETOX al 610952248. Et donarem el número de compte on fer l’ingrés de 8€ i un cop ens hagis enviat el rebut t’inclourem en el grup.

La data límit per a les inscripcions és divendres dia 27 a les 11h del matí.

Us hi esperem!