Curs iniciació a la Macrobiòtica

cartell_macro_imatge

Vitampleni organitza un curs  d’iniciació a la macrobiòtica el proper 28 de febrer de 10 a 17h. L’alimentació macrobiòtica és una manera de menjar que es basa en el principi filosòfic d’equilibri del yin i el yang. Consisteix en una adaptació de les tradicions culinàries d’Extrem Orient, on alimentació, medicina i inclús espiritualitat sempre han estat força imbricades.

El xef encarregat d’impartir el curs és el prestigiós Alf Mota, expert en aquest tipus de cuina i en la cuina natural en general; propietari de Macroseny.

Aquest curs està adreçat a qualsevol persona que vulgui tenir cura del seu cos i alimentar-se d’una manera equilibrada. A més si pateixes alguna dolència o malaltia, la macrobiòtica et pot ajudar a remeiar-ho.

El curs té les places limitades, doncs es busca molta proximitat i també que tots els integrants puguin practicar cuinant. Es realitzarà a les instal·lacions de la capseta de sucre de Vilafranca del Penedès. Les inscripcions s’han de fer a través de l’adreça: info@vitampleni.cat El preu del curs és de 47€ per persona, amb el dinar inclòs.

Entrevista a Alf Mota a Ets el que menges