Conferències

Vitampleni es dedica a la formació d’hàbits saludables i a la pedagogia per millorar la salut de les persones. Una part fonamental d’aquesta formació és poder oferir diferents conferències formatives sobre diferents temàtiques per millorar la nostra salut. Les conferències de vitampleni són dinàmiques on els oients hi poden participar activament i els diversos ponents que es proposes són professionals especialitzats de la temàtica. Són discursos inspiradors, que animen als assistents a millorar els seus hàbits de vida a més de que surten de l’esdeveniment amb informació i recursos per tal de poder posar en pràctica.

Una característica més que fa diferencials les nostres conferències, es que totes elles es poden combinar amb un taller pràctic que té relació directa amb el contingut de la conferència. De manera que ambdues activitats es complementen perfectament per assolir els objectius desitjats amb el públic assistent.

Benvinguts a vitampleni i gràcies per la confiança en la labor tan important de millorar la qualitat de vida de les persones.