Skip to content
  • Espai Vitam pleni
    • Qui som?
    • Equip
  • Formació
    • Calendari Events
    • Tallers
      • Tallers Esportistes
      • Tallers Infants
      • Tallers Familiars
    • Conferències
  • Assessorament Alimentari
  • Projectes
  • Receptes
    • Receptes saludables
      • Esmorzars, berenars i postres
      • Dinars i sopars
    • Cuina per esportistes
    • Receptes sense gluten
    • Cuina amb nens
  • Vídeos Tutorial
    • Idees casolanes per menjar sa
    • Consells per uns plats més sans
  • Notícies
  • Blog
  • Col·laboradors
  • Contacte

Cols de brussel·les amb pernil i panses de corint

abril 21, 2017 Vitampleni

Us presentem un plat ben complet, amb la distribució de nutrients ideal; on no hi pot faltar la porció de verdures i hortalisses, la porció de hidrats de carboni i la de proteïnes; en aquest cas amb el pernil ibèric.

 

 

 

 

Descarrega la recepta en pdf: Cols de brusel·les

This entry was posted in Dinars i sopars, Receptes, Receptes sense gluten. Bookmark the permalink.

Post navigation

← Coquetes de segó de civada
Cous cous de verdures →

Visita el nostre blog

foto_bloc

Inscriu-te al nostre Newsletter

Twitter Vitam Pleni

Tuits de @vitampleni

Inscriu-te al nostre Newsletter

Vitampleni Copyright © 2014 · Tots els drets registrats · Disseny web Itsdesign.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra Política de cookies / Más Información ACEPTAR

Aviso de cookies