Carregant Esdeveniments

« All Esdeveniments

  • Aquest event ja ha passat.

Cap de setmana DETOX – suport WhattsApp

gener 19 - gener 21

12€

Et ve de gust fer un cap de setmana DETOX però tens por de tenir dubtes o de no fer correctament la rutina?

A vitampleni et volem ajudar a que facis correctament el teu dia depuratiu i per això hem ideat una nova manera de poder-ho fer fàcil i accessible: un assessorament grupal via whatsapp.

El Nadal és una època d’excessos de tòxics cm l’alcohol o el sucre i de menjar més greixos i massa quantitats. Per alliberar-te d’aquests excessos de més, li pots donar una petita treba al teu cos fent 3 dies de depuració i ajudant al teu cos a que es netegi. Hem pensat que, el cap de setmana, probablement lliure d’obligacions laborals és un bon moment per aprofitar a depurar l’organisme d’excessos.

En el grup s’anirà donant tot el contingut necessari per la jornada, inspirant i donant suport en aquells moments de gana o debilitat que pots tenir durant la jornada i també fomentarà la participació gràcies a la xarxa que es crea entre les persones que en formen part que poden anar compartint les seves experiències.

Si tens ganes i estàs disposat/ada a comprometre’t a poder fer un pla DETOX pel teu compte, el nostre assessorament pautat via whatsapp et pot ajudar. Només cal que ens enviïs ALTA DETOX al 610952248.

Aquest servei té un cost de 12€ que heu de pagar per transferència bancària. Un cop envieu el missatge d’ALTA DETOX se us enviaran les instruccions.

L’assessorament no és personalitzat, tot i que es poden resoldre alguns dubtes puntuals per part de l’administrador del grup. Tanmateix val la pena tenir en compte que és un assessorament guiat de continguts però que està pensat per ser autònom i sobretot per persones sanes que no estan en període de medicació, d’embaràs o alletament matern.

En el grup de whatsapp s’aniràn enviant emb suficient antel·lació per preparar-ho:
– llista de la compra
– receptes
– vídeos i audios explicatius
– instruccions escrites al grup.

Si no podeupermetre-us marxar de cap de setmana depuratiu, o voleu ajudar a desintoxicar el cos sense deixar de fer el vostre dia a dia, aquest és el teu pla perfecte. Inscriu-te!

 

Detalls

Inici:
gener 19
Finalització:
gener 21
Cost:
12€