Butlletí setmanal via whatsapp gratuït

A vitampleni som tossuts i se’ns ha posat entre seia i seia que hem de “democratitzar” l’alimentació saludable. El nostre objectiu com a professionals de la salut és sobretot, fer pedagogia, per ajudar-vos a què aprengueu la millor manera de cuidar-vos i d’adquirir hàbits que us faran estar més sans i ser més feliços. Això ho aconseguim a través de la divulgació, i per això dediquem tantes hores a elaborar continguts per blog, portals webs, revistes, seccions de ràdio i televisió i vídeos i post en directe a les xarxes socials.

També sabem que, a vegades, és molt dispersa la informació que es troba a la xarxa perquè n’hi ha massa quantitat; és per això que t’ho volem fer fàcil. Et proposem un butlletí setmanal que rebràs en el teu mòbil via whatsapp. En aquest butlletí hi trobaràs cada setmana diferents enllaços que et donaran informació de:

 • La recepta: t’enllaçarem a una de les nostres receptes de la web, en obert i gratuïta perquè la puguis cuinar quan vulguis.
 • El Gadget: et recordarem el gadget que vam divulgar en el LIVE! del divendres a la fanpage de facebook de l’Astrid Barqué, sempre enllaçat des de la plataforma Amazon perquè el puguis comprar des d’arreu on visquis.
 • L’article: el link directe a un article gratuït, curt, fàcil de llegir però imprescindible per saber una mica més de vida saludable.
 • Proper taller: t’informem de quin serà el proper taller de la setmana, per si t’hi animes a venir.
 • Proper showcooking: si prefereixes mirar enlloc de cuinar, també t’anunciarem la opció d’assistir a una demostració de cuina saludable de la setmana.
 • Xerrades: perquè puguis tenir un contacte tu a tu amb els professionals de vitampleni. Xerrades en format reduït per preguntar directament al ponent.
 • Conferències: si el què t’agrada és poder assistir a xerrades amb ponents professionals de l’alimentació saludable, aquí t’anunciarem la cartellera més propera.
 • Audio: Si t’agrada fer esport escoltant un podcast, o mentre et desplaces, o feineges per casa o mentre no t’adorms. T’enllaçarem un podcast des de la plataforma Ivoox perquè tinguis contingut en audio de qualitat.
 • Vídeo: perquè ets d’aprenentatge visual, t’enllaçarem diferents vídeos de continguts i receptes penjats a la plataforma youtube, que et poden donar recursos per una vida més saludable.
 • Llibre: si ets un inquiet i curiós i vols aprendre’n més, et donarem títols de llibres que et recomanem perquè puguis aprofundir sobre la salut.
 • Altres: per si tenim alguna altra informació que ens sembla d’interès per tu però no hi te cabuda en cap departament dels citats anteriorment.

Vols rebre’l? Només ens has d’escriure ALTA al 610952248 via whatsapp i rebràs els següent i últim pas que ens cal per inscriure’t al grup de distribució. Aquest és un servei totalment gratuït i te’n podràs donar de baixa quan vulguis.

Més de 1300 persones ja el reben. A què esperes? Cada dimarts al teu whatsapp!

Que tinguis una setmana plena de salut!