
En aquesta recepta incorporem les llavors del cànem, un autèntic superfood, ric en àcids grassos essencials (omega 3 i omega 6), i proteïna vegetal (35g. per 100g. de producte) d’alt valor biològic. L’espirulina és una alga amb un alt contigut de proteïna vegetal (65g. per 100g) amb una alta digestibilitat i que aporta 8 aminoàcids essencials per al nostre organisme. A més, és una important font de vitamines i àcids grassos essencials que aporten grans propietats a aquest batut. Introduïm fruites com la poma o la pinya rics en hidrats de carboni (fructosa), i altres aliments vegetals proteics com la beguda de soja.
Els batuts són una manera fàcil d’ingerir vitamines i minerals, però també són ideals per després de períodes d’esforç com activitat física o feines de molt de desgast corporal. És convenient consumir de seguida després de la elaboració per aprofitar el màxim de nutrients. Doncs la fruita, un cop tallada, quan entra en contacte amb l’oxigen va perdent facultats.
Descarrega la recepta en pdf: Batut recuperador canem i espirulina