Aquest estiu: tardes temàtiques pels nens

Porta als teus fills a les tardes temàtiques dels dilluns de juliol a vitampleni i aprendran a cuinar sa i bo de manera divertida. Perquè els nens no només han de cuinar dolços, sinó que cal que aprenguin com es fa el menjar de cada dia; i aquesta és la millor educació nutricional, saber quins són els ingredients i com cal tractar-los per tal que en podem aprofitar totes les propietats saludables.

Les tardes temàtiques estan pensades perquè els nens passin dues hores a la cuina de vitampleni i treballin sobre una mateixa temàtiqca alimentària. porta’ls a les 17h i recull-los a les 19h.

No oblideu portar la carmanyola perquè s’enduran els seus plats, i així tindran sopar i podran compartir les seves creacions amb els de casa.

Les propostes dels dilluns temàtics són:

Dilluns 4 de juliol: FRUITES DIVERTIDES
Descobreix diverses maneres divertides, saludables i bones. Es poden menjar amb gelats, fent formes o amb una fantàstica fondue de brotxetes de fruita. Aprendrem com tractar-la i pelar-la i les normes bàsiques d’higene a més de 3 estils culinaris diferents per gaudir-la.

tarda_estiu_fruita

Dilluns 11 de juliol: CEREALS
Els cereals són quelcom més que els flocs ensucrats que mengem al matí. Descobreix com menjar-los de manera saludable i també com es fa el pa, el de veritat.

tarda_estiu_cereals

Dilluns 18 de juliol: PROTEÏNA
Un nutrient imprescindible pels nens perquè estan en edat de creixement. Ens pensem que tot és carn o peix, però hi ha altres maneres d’obtenir proteïna i també de cuinar la carn i el peix de manera deliciosa pel paladar dels més petits.

tarda_estiu_proteina

Dilluns 25 de juliol: VERDURES
Les verdures, no acostumen a agradar als més petits, però en aquest taller descubriràn que hi ha moltes maneres de menjar-les, i que no totes són verdes.

tarda_estiu_verdures

OFERTES! Aprofita el pack i els tallers et sortiran més bé de preu:

Si veniu a 2 tallers us estalvieu 4€!

tardes_estiu_pack2

Si us veniu a 3 tallers un estalvieu 10!

tardes_estiu_pack3

Si us veniu als 4 tallers un estalvieu 16€!
tardes_estiu_pack4

Cal inscripció prèvia per control d’aforament.Per infants a partir de 5 anys.

Us hi esperem!