Aprèn a menjar per millorar el rendiment esportiu:

Si aquest juliol t’has proposat millorar la teva alimentació com a esportista, a vitampleni et podem donar un cop de mà. A través d’aquests 3 tallers per esportistes que hem plantejat pel mes de juliol, a realitzar en tres dilluns consecutius per un preu inmillorable. Les formacions que hem plantejat són:

Begudes isotòniques: +info

Les begudes isotòniques són un bàsic per a qualsevol esport, especialment ara a l’estiu, on la sudoració és major per les altes temperatures. Hi ha moltes marques d’istònics al mercat, però no totes són igual d’efectives. És per això que els inscrits al curs hauran de portar l’isotònic que normalment utilitzen, sigui beguda o bé les sals que s’afegeixen a l’aigua, per tal de comentar els ingredients que porten i la seva etiqueta; doncs és molt important aprendre a llegir els components de tot el que ingerim.

Aprendrem quina és la funció principal d’aquestes begudes i quins són els moments per beure-les segons l’esport de cada inscrit. Doncs hi ha molts esportistes que aquestes begudes els hi causen dolors estomacals provocan vòmits o descomposició. A més a més, parlarem de diferents ingredients naturals que actúen com a isotònic per al nostre cos de manera saludable, i aprendrem a utilitzar-los com a beguda isotònica natural. Es donarà receptari de les diverses begudes que es cuinaran i provaran al taller.

Batuts de recuperació: +info

En el món de l’esport es dona molta importància a l’alimentació abans i durant l’activitat física, però la part de després queda una mica més abandonada. És imprescindible que també cuidem la dieta després de l’exercici per ajudar al nostre cos a recuperar-se millor del desgast que li hem exigit. Si li oferim els ingredients necessaris per recomposar fibres trencades i evitar inflamacions, estressarem menys el nostre cos.

En el taller es pretén donar la informació dels ingredients que millor ajuden en el moment post activitat física i quina és la millor manera de menjar-los just al arribar de fer esport.

Amb els ingredients, elaborarem i tastarem diversos batuts casolans, molt fàcil i bons, que serveixen per ajudar-nos en aquest moment.

Barretes energètiques: +info

Mentre fem esport, si és de llargues distàncies o de moltes hores de duració, el que millor funciona és anar menjant carbohidrats d’absorció lenta. El cereals i els fruits secs són una gran font d’aquest nutrients i una manera pràctica de menjar-los és en format barreta.

En aquest taller t’expliquem quins són els millor ingredients per tal d’elaborar de manera casolana i natural les teves pròpies barretes energètiques. A més t’expliquem què t’aporta  cada ingredient per tal de que et puguis adaptar les barretes a les teves necessitats com a esportista.

Cuinarem dos tipus diferents de barretes i t’emportaras 14 barretes a casa teva, elaborades per tu mateix. A més us donarem el receptari per a que pogueu continuar cuinant-les a casa vostra.

Siguis professional o amateur, de l’esport que siguis, de ben segur que aquests tallers pràctics et donaran una bona formació bàsica per tal de rendir més en el teu esport. T’hi esperem!

Es podran beneficiar de la promoció del 10% de descompte les persones que facin inscripció als 3 tallers. Les places són limitades i l’ordre d’inscripció  es seguirà rigurosament.

Captura de pantalla 2015-06-28 a les 20.21.17