
El 4rt capítol del programa Sport & Cook i últim de l’any 2014 es realitza al paisatge invernal de Baqueira on fem esquí de muntanya amb el tricampió del món de curses verticals i campió d’Europa i d’Espanya d’skimo: Agustí Roc
L’Agustí ens explica que la clau per aconseguir tants títols és trobar l’equilibri entre la competició i la vida personal i també cuidar-se a diari. Fa un incís en l’alimentació, especialment em medis freds: cal alimentar-se bé cada dia.
Amb l’Astrid Barqué, la ostra especialista de cuina natural, han cuinat un plat típic de l’hivern: l’estofat; però ho han fet amb un ingredient proteic vegetal: el seitàn, que és el glúten del blat.
Teniu la recepta i altres informacions a la web Sport&Cook
Aprofitem per agraïr a tots els col·laboradors del programa:
Aliments Natursoy: http://www.natursoy.es
Sorteig #sportandcook http://www.outdooing.com
RRoba i complements: http://www.haglofs.com
Òptica i cascs: http://cebe-eyewear.es
Utensilis de cuina: http://www.claudiaandjulia.com
Espai cuina: http://www.posadadaneu.com
Material d’esquí: http://www.araneu.com
Sense ells no hagués estat possible el programa.
Us deixem l’enllaç a aquest capítol, que el gaudiu!